Çizgi'de Cambridge heyecanı

Çizgi Koleji yabancı dil çalışmalarına hafta içi ve hafta sonu etkinlikleriyle son hızla devam ediyor.

Çizgi'de Cambridge heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğrencilerin yabancı dil becerilerini (reading, writing,listening, speaking) kalıcı öğrenme tekniklerini kullanarak güncel materyaller ve dil laboratuvarı destekli çalışmalarla arttıran Çizgi Koleji, haftasonu kurslarıyla da uluslararası alanda geçerli Cambridge Sınav hazırlıklarını starters, movers, flyers ve ket seviyelerinde gerçekleştiriyor.

Cambridge Sınavı 800 yıllık geçmişi olan Cambridge Üniversitesi tarafından 1858 yılından itibaren adayların dil kullanımını uluslararası alanda dünya çapında değerlendirip belgeliyor. Çizgi Koleji Yabancı Dil Zümresi ise bu süreci yoğun bir tempoyla hazırladıkları programla destekliyor.

Çizgi Koleji güçlü Yabancı Dil Kadrosunun hazırladıkları programda velilerini de unutmadı. Hafta sonu anne- babalara yönelik açılan İngilizce Kursu'nda Çizgi Koleji anne- babaları ve velilerin arkadaşları katılıyor.

Eğitimin bir bütün olduğu anlayışıyla öğrenci- veli- okul iş birliğini en üst seviyeye taşımak için Çizgi Koleji eğitim kadrosu çalışmalarına son hızla devam ediyor.