En Havalı Bursluluk Sınavı Kokpit'te!

2017 yılı Haziran ayı itibariyle yeni yatırımcıları deneyimli eğitimci kadrosu ile eğitim öğretim yılını karşılayan Özel Silivri Kokpit Havacılık Lisesi 17-18 Şubat tarihlerinde bölgenin en havalı bursluluk sınavına ev sahipliği yaptı.

En Havalı Bursluluk Sınavı Kokpit'te!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

17 Şubat Cumartesi günü bursluluk sınavının yanı sıra Milli Savunma Üniversitesi ve Hava Harp Okulunun kıdemli komutanları ve seçkin öğrencilerini de ağırladı.

Havacılık Lisesinin özel misafirleri beraberinde getirdikleri hediyeleri Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini başarı ile bitiren öğrencilere takdim etti. Bursluluk sınavına girecek olan öğrenci ve velilerine havacılık sektörü ile ilgili olarak Harp Okulunun değerli komutanları tarafından bilgi verildi.

18 Şubat Pazar günü yapılan 8.sınıfları kapsayan bursluluk sınavına giren öğrencilerin velileri sınav esnasında okulun atölyesini gezerek hem okul hem de sektör hakkında direk yönetim kurulu üyeleri tarafından bilgilendirildiler.

Yönetim kurulu üyesi Abdullah Devecioğlu yaptığı konuşmada “Türkiye de Havacılık Alanında Eğitim veren dört Liseden Biriyiz. Geleceğin havacılarını Sektöre kazandırmak istememizdeki amacımız mesleki anlamda gençlerimizin ileriki yıllarda deneyimli personel istihdamını ve iş gücünü oluşturmalarını sağlamaktır. Bu anlamda gençleri doğru kanallar ile nitelikli belgelere sahip olmalarını sağlayacağız. Bizler Silivri kokpit yeni yönetimi olarak her geçen gün eğitimde ve etkinliklerimiz ile kalite standartlarının üzerinde bir sistemle Geleceğin Havacılarına basamak olacağız” ifadelerini kullandı.