Gazi'den Huzurevi ziyareti

Gazi İlköğretim Okulu 1.sınıf öğrencileri, öğretmenleri Pınar Gencay Akça'nın denetiminde Akçil Kardeşler Huzurevini ziyaret etti. Minik öğrenciler huzurevi sakinlerinin ellerini tek tek öpüp yanlarında getirdikleri küçük hediyeleri takdim etti.

Gazi'den Huzurevi ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sınıf öğretmeni Pınar Gencay Akça’nın denetiminde Akçil Kardeşler Huzurevini ziyaret eden minik öğrenciler Huzurevinde kalan yaşlıların elini öperek, onlarla bir süre sohbet ettiler.
Ziyaret sırasında Sınıf öğretmeni Pınar Gencay Akça" Öğrencilerimizi ilk defa huzurevini getirdik. Amacımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, sosyal bir kurumu tanıtırken, yaşlı ve kimsesizlerimize yalnız olmadıklarını hissettirebilmek, çocukların enerji ve yaşama sevinçlerini bir nebze de olsa onlara aktarabilmektir" dedi.
Ziyaret, öğrencilerin huzurevinde kalan yaşlılara hediye takdim etmeleri ve hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile son buldu. Huzurevi sakinleri de bu ziyaret dolayısıyla öğrenciler ve sınıf öğretmeni Sınıf Öğretmeni Pınar Gencay Akça’ya teşekkür ettiler.

Gaziden Huzurevi ziyareti

Gaziden Huzurevi ziyareti

Gaziden Huzurevi ziyareti

Gaziden Huzurevi ziyareti