Güli Çocuk, örnek bir çalışmaya imza atıyor

Silivri Güli Çocuk Yuvası minikleri yine bir örnek çalışmaya imza atıyor, okulun eğitim ve öğretim felsefesine uygun olarak meslekleri yaşayarak, deneyerek öğrenmenin keyfini çıkarıyorlar.

Güli Çocuk, örnek bir çalışmaya imza atıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile katılım etkinliği olarak planlanan bu ziyaretler,  çocukların sosyal ortamda aileleri ile birlikte desteklenmesini sağlıyor.  Öğrenmeyi eğlenceli kılarken,  bilgiyi meslek mensuplarının kendisinden alıyor olmanın ayrıcalığını yaşatıyor,  dolayısıyla bu durum ilgi ve dikkat sürelerini daha da uzatarak eğitim ve öğretimi kolaylaştırıp daha da kalıcı kılıyor.
Her doğum gününe bir meslek sloganıyla bu etkinliği başlatan Güli Çocuk Yuvası Müdiresi Nurten Daniş  “velilerimizin de sevgiyle katıldıkları ve eğitimde çok yönlü fayda sağlayan bu çalışmamızı bir doğum günü partisi geleneği haline getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, tabi burada en büyük mutluluk ve kazanım çocuklarımızın. Gerek bizi kabul ederek, gerekse okulumuza gelerek çocuklarımıza bu anlamlı deneyimi yaşatan Silivri İtfaiye Amirliği,  Emniyet Müdürlüğü mensuplarına ve Demko İş Sağlığı ve Güvenliği çalışanlarına gazeteniz aracılığı ile bir kez daha teşekkür etmek, Güli’ce saygı ve sevgilerimizi iletmek istiyoruz”dedi.