Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencilerinden 'Ana Haber Bülteni'

Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencileri, hazırladıkları ' GAL TV Ana Haber Bülteni' projesi ile 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına yeni bir soluk getirmiş oldu. Öğrencilerin video paylaşım sitesine yükledikleri video yüzlerce tıklanma aldı.

Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencilerinden 'Ana Haber Bülteni'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte ilginç bir projeye imza attı. GAL TV Ana Haber Bülteni videosu ile 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamalarına yeni bir soluk getiren Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencileri, güncel sorunları da bültenlerinde konu edindi. Video paylaşım sitesine yüklenen video şimdiden yüzlerce tıklanma aldı.
 
Gündemden konu başlıkları
Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencileri, hazırladıkları GAL TV Ana Haber Bülteni’nde öğrenci ve öğretmenlerin yaşadığı sorunlara da değindi. Okul içerisinden röportajların da yer aldığı Ana Haber Bülteni’nin gündemden konu başlıkları şu şekilde:
-YGS stresi öğrencileri şoka soktu
-Edebiyat Öğretmenlerinin Çilesi Bitmiyor
-Doların Yükselişi Kantini de Vurdu
 
Ünlü isimlerden Öğretmenler Günü kutlama mesajları
Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı GAL TV Ana Haber Bülteni’nin ana teması ise 24 Kasım Öğretmenler Günü oldu.
Vatandaşlardan, esnaftan, Gümüşyaka Anadolu Lisesi mezunlarından Öğretmenler Günü kutlama mesajlarına da yer verilen projenin ünlü konukları da vardı.
Oyuncu şair ve tarihçi Pelin Batu, Pop Müziği Sanatçısı Yusuf Güney ve Rap Müziğin parlayan isimleri Eypio Samet King de Gümüşyaka Anadolu Lisesi Öğretmenleri’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayanlar arasındaydı.
 
Reklam kuşağı
GAL TV Ana Haber Bülteni’nin son bölümünde ise eğlenceli sahneler yer alıyor. Güncel reklamlara göndermelerin yer aldığı reklam kuşağında da öğrenciler izleyicilere tebessüm ettiriyor.

Eyüp Can BALABAN