HASGAL daha modern bir görüntüye kavuşuyor

Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi yönetimi, okuldaki güvenlik tedbirlerini arttırırken, aynı zamanda spor ve kültür sanat anlamında da okulu daha modern bir görüntüye kavuşturuyor.

HASGAL daha modern bir görüntüye kavuşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de uzun zamandan bu yana eğitim öğretim faaliyetine devam eden ve gerek akademik gerekse de kültür-sanat, spor anlamında birçok başarıya imza atan Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi, Okul Müdürü Ahmet Aksünger ve idarecileri tarafından daha modern bir görüntüye kavuşturuluyor. Gerek okulun yapımını üstlenen Yaşar Ruhat Gümüş gerekse de Silivri Belediyesi’nin destekleriyle okul içerisinde hem güvenlik önlemleri arttırılıyor hem de kültür sanat faaliyetlerinin geliştirilebilmesi adına yeni adımlar atılıyor.

Güvenlik önlemlerinden aileler çok mutlu

Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Aksünger ve yönetiminin öğrenci güvenliğini üst seviyeye çıkaracak önlemleri, okul velileri tarafından takdirle karşılanıyor. İş Sağlığı Güvenliği kapsamında okulun birçok noktasında alınan tedbirler, öğrenci-öğretmen ve veli güvenliğini sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar neticesinde okulun kendine ait bir paratoner sistemi, engelli rampası, pencere kilitleri ve en önemlisi de turnike sistemi, okuldaki eğitim öğretim faaliyetinin daha ehemmiyetli şekilde devam etmesi adına atılmış belli başlı adımlar.

Öğrenci okula giriş yaptığında velinin haberi oluyor

Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrenci girişine yapılan turnikeler, aynı zamanda veli bilgilendirme sistemi ile entegre edilmiş durumda. Her öğrenci bireysel kartlarını turnikelere okutarak okula giriş yapıyor ve öğrenci kartını okuttuğu anda da öğrenci velisine “Öğrenciniz okula giriş yapmıştır” şeklinde bilgilendirme mesajı sistem tarafından otomatik olarak gönderiliyor. Saat 9.30’a kadar giriş yapmayan her öğrenci için de “Öğrenciniz 9.30 itibari ile okula giriş yapmamıştır” şeklindeki bilgilendirme mesajı yine öğrenci velisine ulaşıyor.

Okul girişi ve bayrak direkleri de yenilendi

Güvenlik tedbirlerinin yanı sıra okulun girişi ve bayrak direkleri de modern bir görüntüye kavuşuyor. Gerek okulun ana giriş kapısındaki yenileme faaliyetleri, gerekse de bina girişinki kapıların yenilenmesi, kolejleri aratmayacak bir görüntüyü Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’ne taşıyor. Bunun yanında Silivri Belediyesi’nin destekleri ile yenilenen “Çok Amaçlı Salon”un sahne sistemleri de öğrencilerin kültür sanat faaliyetlerinde daha profesyonel anlamda çalışma imkânı sağlıyor.

Eyüp Can BALABAN