Işıklar : ''Aydınlığın ışığı, sizler olacaksınız''

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Öğretmenler Günü nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimcilere özel olduklarını hissettirdi.

Işıklar : ''Aydınlığın ışığı, sizler olacaksınız''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe genelindeki tüm öğretmenlere hediyeler hazırlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eğitim kurumlarını ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Silivri Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören ve salon programının ardından, Başkan Işıklar okulları ziyaret ederek öğretmenlerle buluştu. Eğitimcilere ajanda hediye eden Işıklar eğitim sistemi, ilçede sürdürülen çalışmalar ve projelere ilişkin sohbette bulundu. Silivri Belediyesi Özel Tarım Lisesi’nde öğretmenlerle birlikte pasta kesen; Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi’nde belediye tarafından yapılan konferans salonunu ve okul duvarlarında yapılan sanatsal çalışmaları inceleyen Başkan Işıklar, Silivri Anadolu Lisesi’ne de laptop hediye ederek verdiği sözü tuttu. 

EĞİTİMCİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI
Tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “Gününüzü gönülden kutluyorum. Ulu Önder Büyük Atatürk’ün; “Öğretmenler gelecek nesil sizin eseriniz olacaktır” derken ne kadar büyük bir öngörüyle bu sözü söylediğini şimdi daha iyi anlıyoruz. Bugünkü nesil kurtuluş Savaşı’nı yaşamış, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin o zamanki öğretmenlerinin eseri olduysa, gelecek nesilde Cumhuriyet ve Atatürk değerlerini daha da ileriye taşıyacak siz öğretmenlerimizin eseri olacak ve ülkemizi aydınlık bir gelecekte buluşturacak. Buna yürekten inanıyorum. Bu aydınlığın ışığı da sizler olacaksınız” dedi.