KAGİDER'den eğitime destek projesi

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Aynur Süleymanoğlu'nun başkanlığında kız öğrencilere destek sağlayacak ikinci el kıyafet satışına yönelik projesinin startını Çarşamba akşamı Silivri sahilinde verdi.

KAGİDER'den eğitime destek projesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar gününe kadar akşamları saat 19.00 ile 23.00 arasında açık olacak standı ziyaret ederek, destekte bulunabilirsiniz. Vatandaşların yanı sıra KAGİDER üyeleri de de açılış akşamı bol bol alışveriş yaptı. Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP'li meclis üyeleri Saadet Gencoğlu, Figen Yıldız da KAGİDER üyelerinin heyecanını paylaşan isimler arasındaydı. TRAKYASİFED ve Silivri KAGİDER Başkanı Aynur Süleymanoğlu'nun daveti üzerine LÜSİAD Başkanı Ercan Daloğlu, ÇİSAD Başkanı Celal Öğücü, ÇİSAD Başkan Yardımcıları Cem Karagöz ve Ayhan Civan, Melih Bozcan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu da programa katılım sağladı.

Süleymanoğlu, teşekkür etti

Proje hakkında bilgi veren Süleymanoğlu, “Girişimci ve duyarlı kadınlarımızın katkıları ve belediyemizin desteği ile bu projeyi tasarladık ve hayata geçirdik. Her aşamasında destek verenlerin hassasiyetine teşekkür ediyorum. Sağladığımız geliri genç kızlarımıza eğitim desteği olarak sunacağız. Proje bitiminde kalan eşyaları da kadın sığınma evleri ve Nesin Vakfına paylaştıracağız. Pazar akşamına kadar herkesin standımızı ziyaret etmesini bekliyoruz. Alışveriş için de, ‘hayırlı olsun ve kolaylıklar” dilemek adına da bizlere misafir olmalarını bekliyoruz. Projeye destek sunan tüm kadınlarımıza bir kez daha özellikle teşekkür etmek istiyorum. Gadrolanlarının yaşanmışlığa sahip, özel parçalarını bizlerle paylaştılar. Denizde bir damla bile olsa genç kızlarımızın eğitimine sunmaktan çok mutluyuz. Ayrıca onursal üyemiz sanatçı Lerzan Öke’nin imzalı kitapları da standımızda satışa sunulmakta merak edip ilgilenenlerin dikkatine sunulur. Anlaşıldığı üzere giyimden, sanata, kozmetik ve sımsıcak dayanışma ile dostlukların tadına varmak isteyenleri standımıza bekliyoruz. Peray Kuru Temizleme Nebahat İskender’e de bu vesile ile bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Kampanyamıza sunduğu katkı bizler için çok önemliydi” dedi.