Kırklareli'de Mini Voleybol Şenliği Coşkuyla Kutlandı

Kırklareli Belediyesi ile Voleybol Vakfı'nca ortaklaşa düzenlenen Mini Voleybol Şenliği, 500'e yakın sporcu çocuğun katıldığı muhteşem bir şölene döndü.Şenliğe Silivri'den Çağrıbey İlköğretim Okulu katıldı.

Kırklareli'de Mini Voleybol Şenliği Coşkuyla Kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kırklareli Belediyesi ile Voleybol Vakfı'nca ortaklaşa düzenlenen Mini Voleybol Şenliği, 500'e yakın sporcu çocuğun katıldığı muhteşem bir şölene döndü.

Kırklareli'den İstiklal İlköğretim Okulu ile Fen Bilimleri Spor Kulübü,Lüleburgaz'dan Trakya Fener Spor Kulübü, Babaeski'den Fatih İlköğretim Okulu ile Babaeski Spor Kulübü, Vize'den Atatürk İlköğretim Okulu,Hayrabolu'dan Haksa Spor Kulübü, Silivri'den Çağrıbey İlköğretim Okulu ve Çerkezköy'den Çerkezköy Ortaokulu sporcularının katıldığı Voleybol Şenliği'ne Kırklareli halkının ilgisi de büyük oldu.

Festival alanında kurulan özel voleybol sahalarında yapılan müsabakalar çok büyük çekişmeye sahne oldu. Organizasyonda çocukları yalnız bırakmayan Kırklareli Belediye Başkan Vekili Ayşen Kösegil, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tahsin Gençay ve Belediye Meclisi Üyesi Elmas Büyükdere, oyunlar sonunda katılan tüm sporculara madalya vererek başarı diledi