KPSS birincisi Silivri'den

KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) birincisi Silivri Akören Mahallesi'nden Oğuzhan Efe oldu. Farklı puan türlerinde dereceler elde eden Oğuzhan Efe, aynı zamanda Silivri'nin de gurur kaynağı oldu.

KPSS birincisi Silivri'den
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) birincisi Silivri’nin Akören Mahallesi’nden. Geçtiğimiz günlerde açıklanan KPSS sonuçlarına göre, 9 puan türünde birinci, 13 puan türünde ikinci ve 9 puan türünde 3. olan Oğuzhan Efe, Silivri’nin gurur kaynağı oldu.

KPSSP46, KPSSP47, KPSSP48, KPSSP67, KPSSP77, KPSSP83, KPSSP91, KPSSP95, KPSSP112 puan türlerinde 100 tam puan alan Oğuzhan Efe, bu puan türlerinde de Türkiye 1.si oldu.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Oğuzhan Efe, ortaöğretimini de Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’nde tamamlamış.

KPSS’ye hazırlık sürecinde herhangi bir dershane veya özel ders desteği almadığını belirten Efe, hazırlık kitapları ile kendi başına çalışarak sınava girdiğini, amacının da Sayıştay’da ya da farklı bir kurumda müfettişlik olduğunu belirtti. Kendisi için ders çalışma sürecinin sona ermediğini söyleyen Efe’nin idari hâkimlik de yine hedefleri arasında.