Maşalacı'dan Esnafa Yüzde 25 İndirim

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdüresi Şule Boz, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'i makamında ziyaret ederek Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı üye iş yerleri ile protokol imzaladı.

Maşalacı'dan Esnafa Yüzde 25 İndirim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maşalacı ve Esnaf Odası arasında yapılan protokolle, Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevini tercih eden oda üyelerine 25 indirim sağlanacak.

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdüresi Şule Boz, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer'i makamında ziyaret ederek Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı üye iş yerleri ile protokol imzaladı. Maşalacı ve Esnaf Odası arasında yapılan protokolle, Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevini tercih eden oda üyelerine 25 indirim sağlanacak. Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdüresin Şule Boz Esnaf Odası ile yapılan sözleşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Maşalacı ailesi olarak Silivri esnafımıza katkı sağlamak adına Esnaf Odası Başkanımız Sayın Nuray Koçer ile bir araya gelerek sözleşme yaptık. Sözleşme gereği Esnaf Odamıza kayıtlı olan esnaflarımıza kurumumuza geldiklerinde 25 indirim uygulayacağız. Yaptığımız sözleşmenin kurumumuza ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyor, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Nuray Koçer Beyefendi’ye misafirperverliğinden ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.