Maşalacı, kalite çıtasını yine yükseltti

Silivri'de faaliyet gösteren Maşalacı Eğitim Kurumları, anaokulu ve kreş için özel olarak tasarlanmış yeni binalarında hizmet vermeye başladı.

Maşalacı, kalite çıtasını yine yükseltti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun yıllardır Silivri’de faaliyet gösteren Maşalacı Eğitim Kurumları, anaokulu ve kreş için yatırımlarına devam ediyor. Anaokulu ve Kreş için özel olarak planlanmış yeni binasında Pazartesi gününden itibaren eğitim vermeye başladı.
Yaklaşık 1000 metrekare 4 Kattan oluşan yeni binada özellikle çocukların güvenliği ön planda tutularak her şey düşünülmüş durumda. Kurulan mutfağında hijyen ve doğal ürünlerle gıda mühendisleri nezaretinde hazırlanan yiyecek ve içecekler, çocukların doğru beslenme alışkanlıklarını kazandırmak adına önemli bir farkı da ön plana çıkarıyor.
Binanın renk seçimine de özen gösterilmesi, çocukların ruh rahatlığının düşüncesini gösteriyor.
Binanın yanında bulunan oyun bahçelerinde tartan pist kullanılarak çocukların düşmelerde oluşabilecek hasarı en aza indirme amaçlanmış. Kurumda eğitim alan çocukların sorumluluklarını bilmeleri içinde hobi bahçeleri hazırlanmış durumda. Ayrıca kurum bahçesinde hayvanat bahçeleri de oluşturulmuş vaziyette.
Eğitim, doğumla başlayıp hayat boyu devam eden bir süreçtir. Bunun temeli ise erken çocukluk döneminde atılır. Bazı eksiklerinin ileride telafisi çok zordur çünkü. Dolayısıyla bu, okulun eksiksiz olmasına özen gösterilmesi biz annelerin güvenini artırmakta. Müzik atölyesi, Dans salonu, Sinema salonu, Bale, Satranç vs.
Kurum Müdiresi Şule Keçeci ‘ye: Çocuklar güne nasıl başlıyor sorumuza“Çocuklarımız sabah geldiklerinde, suyun verdiği huzur ve denizin eşsiz manzarası eşliğinde sabah egzersizleri ile güne cıvıl cıvıl başlıyorlar, bizlere ve çocuklarımıza da güzel ve verimli bir güne başlangıç oluyor” cevabını verdi.
Maşalacı Eğitim Kurumlarına ait Anaokulu ve kreş bu hafta sonu düzenlenecek törenle resmi açılışını gerçekleştirecek. Eğitime önem veren ailelerin açılışa katılmalarını ve yukarıda anlatabildiklerimizin daha da fazlasını yakından görmelerini öncelikle bir anne olarak tavsiye ederim.
Eğitime önem veren bu kuruma teşekkür ederiz, başarılarının daim olmasını dilerim.
Chenay Kobak