Maşalacı miniklerinden yılsonu gösterisi

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi geçtiğimiz Pazar günü Ertuğrul Gazi Ortaokulu Konferans Salonunda 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Yılsonu Gösteri Programlarını gerçekleştirdiler.

Maşalacı miniklerinden yılsonu gösterisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kurum Müdürü Şule Keçeci’nin açılış konuşmasıyla başladı. Şule Keçeci konuşmasında, “bu yıl 12.sini düzenledikleri Yılsonu Gösteri Programında yapım aşamasında olan yeni binalarının müjdesini” de verdi.

Keçeci “Yeni binalarını son teknoloji ve emniyetli bina yapısı, donanımlı sınıflar, bina içinde çocuklara özel sinema salonu, eşsiz deniz manzara eşliğinde bina, bahçesinde hayvan ve sebze yetiştirme alanları, profesyonel müzisyenlerden çocuklara özel ders alacakları müzik atölyesi,bale ve yaratıcı drama salonu ve daha birçok yenilik ve çocuğa görelik ilkesinden hareketle düzenlenmiş yeniliklerle Silivri’mize ve çocuklarımıza hizmet vermeye devam etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Programda çocukların gösterileri velilerden ve salondaki misafirlerden alkış alarak büyük beğeni topladı. Çocukların eğlenceli müzikleri ve renkli kıyafetleri gösteriyi daha bir güzelleştirirken yetenekleri de hayranlık uyandırdı.

Programda, 2 yaş sınıfı öğretmeni Hatice Atik ve Zuhal Demirci,3 yaş sınıf öğretmeni Seren Şeker,4 yaş sınıfı öğretmeni Zahide Dikal,3-4 Yaş sınıfı öğretmeni Buket Bilici ve 5 yaş sınıfı öğretmeni Gizem Tunalı’nın rehberliğinde çocuklar: Kurbağa Dansı, Üsküdar’a Giderken Sunumu, Mevsimler Rondu, Bayrak Marşı Eşliğinde Gösteri, Tango Dans Sunumu, Mavi Boncuk Dansı, Roman Gösterisi ve daha birçok gösteriyi Maşalacı Minikleri büyük bir ustalıkla sergiledi. 5 yaş sınıfı öğrencilerinin mezuniyet heyecanı ve hüznü ise görülmeye değerdi.

Diplomalarını öğretmenleri Gizem Tunalı‘dan alan minikler fotoğraf çektirerek bu günlerine bol bol hatıra biriktirdi.

12.yılında okulöncesi eğitime hizmet veren tecrübeli kurum Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkilileri eğitimlerine yaz döneminde de devam edecekleri belirtti.