Mektebim Silivri Kampüsü'nde geri sayım

2017-2018 Eğitim-öğretim yılına Silivri'de yeni kampüsünü hizmete açarak girmeye hazırlanan Mektebim Okulları, öğrencilerini bekliyor.

Mektebim Silivri Kampüsü'nde geri sayım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri'deki eğitim hizmeti yolculuğunu 2017-2018 öğretim yılında yeni ve modern bir kampüsle taçlandıran Mektebim Okulları'nın ekibi, heyecanla öğrencilerini bekliyor. 
Alipaşa Mahallesi, Necati Kartal Sokak, No: 1/4 Silivri adresinde yaklaşık 10.000 m2'lik bir kapalı alanda okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi, Anadolu Fen Lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin bulunmakla birlikte sosyal tesisleri ile sosyal ve fiziksel gelişimi destekleyen altyapı tamamlanmak üzere. Yeni kampüste akıllı ekran ve akıllı tahtalarla donatılmış teknolojik sınıf ve branş dersliklerinin yanı sıra Kapalı Spor Salonu, Kapalı Yüzme Havuzu, Kapalı Basketbol Sahası, Buz Pateni Pisti, Branş Derslikleri, Kütüphaneler, Konferans Salonu, Laboratuvarlar, akıllı ekran ve akıllı tahtalarla donatılmış teknolojik sınıflar yer alacak.
Mektebim Okulları Silivri Kampüsü'nün yeni binada sunduğu çağdaş ve modern eğitimin imkanlarından faydalanarak yeni başarılara imza atma hedefinde olan eğitimciler, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında daha büyük bir şevkle çalışarak akademik müfredatı temel alan etkinlik takvimi ile destekleyecek. Sunacakları kapsamlı eğitim hizmetiyle, toplumun gelişim ve değişimine katkıda bulunarak özgür, sorgulayıcı, düşünmeyi benimseyen; nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirme hedefinde.