Mektebim, Uluslararası ISCER 2018 Sempozyumu'nda…

Sosyal ve Eğitim Bilimleri alanında çalışmalarını sürdüren araştırmacı, bilim insanı, öğretmen ve öğrenciler için Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Pedagoji Akademia tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 22-24 Ekim 2018 tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirilen Uluslararası Sosyal Bilimler ve Eğitim Araştırmaları Sempozyumu sona erdi.

Mektebim, Uluslararası ISCER 2018 Sempozyumu'nda…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sempozyuma katılım daveti alan Mektebim, Sosyal Bilgiler ve Tarih Bölümlerinin hazırladığı ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen “Müzeden Geleceğe Endüstri 4.0” ve “Uygarlıklar Elimin Altında” isimli iki projesi ile sözlü bildiride bulundu.

Mektebim’in projeleri sempozyum öncesi yayınlanan Bildiri Özet Kitabı’ndaki yerini aldı. Sunulan Projeler sempozyum sonrasında da “Bildiriler Tam Metin E-Kitabı”nda ve hakem değerlendirme sürecinden geçerek JILSES (The Journal of International Lingual, Social and Educational Sciences) dergisinde yayınlanacak.

PISA Direktörü Andreas Schleicher’in “21. Yüzyıl Becerileri ve PISA Sonuçları” başlıklı konuşmasıyla katıldığı ve “Değişen Dünyada İnsan Toplum ve Eğitim” ana temasıyla düzenlenen ISCER 2018’de çalışmalar sözlü sunum, poster ve sergi olarak Eğitim Bilimleri ve Öğretmen Yetiştirme, Filoloji, Güzel Sanatlar, Hukuk, İlahiyat, İletişim Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler, Spor Bilimleri, Ziraat, Orman ve Su Ürünleri alanlarında paylaşıldı.