Minik sporculardan büyük başarı

Silivri'de kurulduğu günden bugüne kadar gerek akademik gerekse de sportif anlamda birçok başarıya imza atan ODAK Okulları öğrencileri son olarak, SİOK çatısı altında katıldıkları Okçuluk Turnuvası'nda hem bireysel hem de takım halinde birincilik madalyasını Silivri'ye getirdi.

Minik sporculardan büyük başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Eğitimin ODAK Noktası” sloganı ile Silivri’de bu öğretim yılında eğitim vermeye başlayan ODAK Okulları, öğrencileriyle birlikte kazanmış olduğu başarılar sonrasında adından sıkça söz ettirmeye başladı. Eğitimi bir bütün olarak kabul ederek akademik başarıların yanında sportif, kültürel ve sosyal başarılara da önem veren ODAK Okulları, hedeflerine ulaşarak ilk yıldan büyük başarılara imza atmaya başladı.

Son olarak İstanbul’da düzenlenen “İstanbul Okçuluk Turnuvası”nda 9-10 yaş kategorisinde ODAK Okulları öğrencileri Ata Efe BIYIKLI birinci olurken, Ata Efe Bıyıklı, Dora Terzioğlu ve Kuzey Yalım’dan oluşan takım da yine kendi yaş kategorilerinde birincilik madalyalarının sahibi oldular. SİOK çatısı altında turnuvada boy gösteren öğrenciler, birincilik madalyalarını da hem bireysel olarak hem de takım olarak Silivri'ye getirdiler.

“Öğrencilerimizi tebrik ederiz”

ODAK Okulları yöneticileri de öğrencilerinin almış olduğu bu başarı sonrasında bir açıklama yaparak “Çıktıkları ilk resmi turnuvada öğrencilerimizin derece almış olmaları bizler için ayrıca önem arz etmektedir. Başta çocuklarımız olmak üzere antrenörler Erol Türkekul, Emre Göçmen’e; SİOK Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Bıyıklı’ya ve tüm yöneticilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.