Miniklerin okul seti bu yıl da Işıklar'dan

Silivri'de her yıl olduğu gibi bu yıl da ilkokul birinci sınıf öğrencileri, Silivri Belediyesi tarafından verilen eğitim setleriyle okula başladı.

Miniklerin okul seti bu yıl da Işıklar'dan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her yıl olduğu gibi bu yıl da birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere eğitim setlerini masalarında hazır hale getirdi. Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu’nda düzenlenen 2017- 2018 yeni eğitim-öğretim yılı açılışına katılan Başkan Işıklar, ilçe protokol üyeleriyle birlikte sınıfları dolaşarak tüm öğrencilere başarılı bir yıl diledi.

A’DAN Z’YE EĞİTİM SETİ

Silivri Belediyesi tarafından hazırlatılan setlerde; çanta ve beslenme çantası, 40 yapraklı çizgili defter, 40 yapraklı kareli defter, 40 yapraklı güzel yazı defteri, resim defteri, müzik defteri, kalem kutusu, kırmızı kalem, 2 adet kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, 12’li pastel boya, küt uçlu makas, 8’li sulu boya, 3’lü defter kabı, 10’lu el işi kâğıdı, etiket, 4 renk oyun hamuru, sayma seti (abaküs, fasulye, çubuk), boyama kitabı ve iki adet 6’lı kuru boya kalemi ile yirmiden fazla okul gereci bulunuyor.

3000 ÖĞRENCİYE DAĞITILDI

Velileri büyük bir telaştan kurtaran, her öğrencinin sahip olmak istediği eğitim setleri ilçe genelindeki tüm okullarda birinci sınıfa başlayan 3000 öğrenciye dağıtıldı.