Modacı Akkaya, Baldöktü öğrencileriyle buluştu

'' Singer, Hakan Akkaya ile Okuluna geliyor'' projesi kapsamında Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde defile ve söyleşi programında öğrenciler ile buluştu.

Modacı Akkaya, Baldöktü öğrencileriyle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Moda Tasarımcısı Hakan Akkaya, Singer ve dikiş makinelerinin geldiği son nokta, gelişen teknolojiler ve öğrencilerin merak ettiği sorular hakkında Şerife Baldöktü Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Giyim ve Üretim Teknolojisi bölümü öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdi.

Programın açılış konuşmasını Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sakine İzgi gerçekleştirdi. İzgi, konuşmasında; ‘’ Bugün günlerden Moda, bugünü bizlere yaşattığı için emeği geçen adı bizde saklı olan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. Modayı sadece giyim kuşam ya da aksesuar olarak algılamamak gerekiyor iç mimarlıkta, ekonomide, kullandığımız arabada, yaşam şeklinde, yemek yediğimiz yerde, yemede içmede moda her yerde. Modanın insan üzerinde o kadar çok yaptırımı var ki bunları da bilen liderler var ve bugün bu liderlerden biri bizim aramızda. Bize bu anlamda her türlü katkıyı gerek Hakan Akkaya gerek Eğitim Koordinatörü gerek diğer yöneticileri ile beraber okulumuzda bir ay boyunca dokuzuncu sınıf öğrencilerine hobi sınıfı oluşturarak desteklerini esirgemeyen Genel Müdürüne çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız Hoşgeldiniz ayaklarınıza sağlık. Bizim tanıdığımız, Dünya’nın tanıdığı bir lider kendisine çok teşekkür ediyorum aramızda olduğu için onu duyduk şeref verdiniz hoş geldiniz.  ‘’ifadelerini kullandı.

 Program, Singer Dikiş Makineleri Eğitim Kordinatörü İlknur Eşiz’in konuşması, Singer Türkiye Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak’ın konuşmalarının ardından Şerife Baldöktü Giyim Bölümü öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı ‘’Otantik Esintiler’’ konulu defile gösterisi ile sona erdi.

Günün Anısına Okul Müdürü Sakine İzgi kendi fırçasından çıkan tabloyu Hakan Akkaya’ya, Singer Türkiye Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak’ın Hakan Akkaya’ya ve Okul Müdürü Sakine İzgi’ye hediyeleri takdim edildi.

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen programa Singer Türkiye Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak, Singer Dikiş Makineleri Eğitim Kordinatörü İlknur Eşiz, Ürün Müdürü Çiğdem, Trakya Bölge Müfettişi Metin Koçkan, Okul İdarecileri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.