Münazaralarda zafer HASGAL'ın

Ortaöğretim okulları arasında düzenlenen 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı münazara yarışmaları finali bugün gerçekleştirilirken, zafer Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrencilerinin oldu.

Münazaralarda zafer HASGAL'ın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğrencilerin bilgi yelpazelerini genişletmeleri ve farklı konular üzerinde düşünme ve bilgi aktarımı yeteneklerini geliştirmesi amacıyla ilçemizde düzenlenen münazara yarışmalarının finali bugün Ertuğrul Gazi Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

12 Aralık 2016 tarihinden bu yana eleme usulüyle 16 takımın katıldığı yarışmanın finali ise bugün Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi ile Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında gerçekleşti. “Birey geleceğini belirlerken toplumun sesine kulak vermeli/ Birey geleceğini belirlerken kendini dinlemeli” konularının tarışıldığı münazarada Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kadriye AGAMOLA DİKSEL'in çalıştırdığı, Simay Asrın ÇELEN, Yoruba Özgür ONAYEMİ, Cemre Nur ÖZER, Aleyna ÖZEL ve Elifnur BULUT'tan oluşan Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi münazara ekibi gülen taraf oldu.

Münazaralarda zafer HASGALınMünazaralarda zafer HASGALınMünazaralarda zafer HASGALın