ODAK Okulları öğrencilerinden Silivri'de ilk

LGS'de derece yaparak Silivri şampiyonu olan ODAK Okulları 8. sınıf öğrencilerinden Deniz Alp Reçber ve Mehmet Ali Bulut, yerleştirme sonuçları sonrasında Galatasaray Lisesi'ni kazandı. Sonuçların açıklanmasının ardından ODAK Okulları da Silivri'den Galatasaray Lisesi'ne iki öğrenci birden gönderen ilk ve tek okul oldu.

ODAK Okulları öğrencilerinden Silivri'de ilk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2 Haziran 2018 tarihinde yapılan Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) derece yaparak Silivri şampiyonu olan ODAK Okulları öğrencileri Mehmet Ali Bulut ve Deniz Alp Reçber, yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ODAK Okullarının ve Silivri’nin gururu oldu. ODAK Okulları öğrencileri Deniz Alp Reçber ve Mehmet Ali Bulut Galatasaray Lisesini kazanarak liselere geçiş sınavlarında Silivri’de bugüne kadar gösterilen en büyük başarılardan birine imza attılar.

Yazıcı: Silivri’de bir ilki gerçekleştirdik

Konu ile ilgili açıklama yapan ODAK Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, “Pazartesi günü itibariyle öğrencilerimizin yapmış oldukları tercihler doğrultusunda açıklanan yerleştirme sonuçlarında ODAK Okulları olarak gurur verici sonuçlar elde ettik. ODAK Okulları Silivri kampüsümüzde 2 öğrencimizin Galatasaray Lisesini kazanarak Silivri’nin zirvesinde yer aldığı sonucunu öğrendik. Bunun yanında Türkiye’nin saygın liselerine de çok sayıda öğrencimizin yerleşmiş olması bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimizi, ailelerini, onları bugüne hazırlayan, yetiştiren akademik ekibimizi ve yöneticilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Silivri’de eğitim anlamında bir ilki gerçekleştiren öğrencilerimize; velilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm ODAK Okulları ailesi bu süreçte destek verdi. Hedefimiz, ODAK Okullarının bu yıl göstermiş olduğu başarının geleneksel hale gelmesidir." dedi.

Narinç: Başarımızın haklı gurunu yaşıyoruz

ODAK Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç; ODAK Okulları olarak kuruluş aşamasındaki hedeflerine ilk yıllarında ulaşmış olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirttiği açıklamasında, “2017-2018 Öğretim Yılı içerisinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlarken Silivri’de daha önce yaşanmamış başarıların mimarı olma hedefiyle yola çıktık. Geldiğimiz noktada da bu hedeflerimize çok yakın bir zamanda ulaşmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu yıl LGS’ye giren öğrencilerimizden Mehmet Ali Bulut ve Deniz Alp Reçber tercihleri doğrultusunda yapılan yerleştirme sonuçlarına göre Türkiye’nin saygın okullarından Galatasaray Lisesini kazandılar. Mehmet Ali ve Deniz Alp’in yanı sıra Beşiktaş Anadolu Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi, Keşan Fen Lisesi, İzmir Fen Lisesi ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesini kazanan öğrencilerimiz de bizlerin gurur kaynağı oldu.” dedi.

“Doğru ve hızlı reaksiyon verdik”

Açıklamalarına, bu sene ilk kez uygulanan Liselere Giriş Sınavı (LGS) sürecinin ani bir değişimle meydana geldiğini fakat ODAK Okulları olarak bu değişim sürecinde yöneticilerin ve öğretmenlerin tecrübeleri doğrultusunda doğru ve hızlı reaksiyon verdiklerini belirterek devam eden ODAK Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç; sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçen sene Ağustos ayının başında başladığımız hızlandırılmış TEOG kampımızın son aşamasında sınav sisteminin değişeceği haberini aldık. Sistemde yaşanan değişim sürecine ilişkin yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle yaptığımız değerlendirme toplantıları sonrasında proaktif bir yaklaşım sergileyerek çocuklarımızı ve velilerimizi yeni sistem hakkında bilgilendirdik. Öğretim yılı boyunca da hazırladığımız yeni yol haritamız doğrultusunda çocuklarımızın yeni sisteme hazır hale gelmesi için çaba gösterdik. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin özverili çalışmaları ve velilerimizin destekleri doğrultusunda da bu sonuçları elde ettiğimizi düşünüyoruz. Başarının anahtarı sürdürülebilirliğidir. Bizim için de asıl hedef bu yıl için gösterdiğimiz başarının sürekli hale gelmesi ve bu anlamda vizyonumuzda da belirttiğimiz üzere eğitim kurumlarımızın eğitimin ODAK noktası olmasıdır. Gösterdikleri başarılarla gurur kaynağımız olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında nice başarılar diliyoruz.”