Öğrenci ve velilere yardımcı olmak için yola çıktılar BigBang

Türkiye'de öğrenci ve velilerin gerek kayıt döneminde gerekse okul seçiminde yaşadığı sıkıntıları gidermek amacıyla kurulan eğitim portalı HangiOkuldaOkumaliyim.com BigBang | Start-Up Challenge, yarı finalistleri arasında yer aldı.Portalı...

Öğrenci ve velilere yardımcı olmak için yola çıktılar BigBang
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’de öğrenci ve velilerin gerek kayıt döneminde gerekse okul seçiminde yaşadığı sıkıntıları gidermek amacıyla kurulan eğitim portalı HangiOkuldaOkumaliyim.com BigBang | Start-Up Challenge, yarı finalistleri arasında yer aldı.

Portalı oluştururken hem öğrenci ve velilere yardımcı olmak amacıyla yola çıktıklarını belirten proje yöneticisi Turgut Kavaklı, 23 Kasım 2017’de gerçekleşecek olan BigBang finali için heyecanlı olan Hangiokuldaokumaliyim.com ekibi olarak çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Proje Yöneticisi Turgut Kavaklı, “İstanbul Teknik Üniversitesi ve İTÜ Arı Teknokent tarafından 2012 yılında kurulan İTÜ Çekirdek teknoloji tabanlı yenilikçi iş fikirlerine sahip, fikrinin inovatif ve ticari faaliyete dönüştürülebilir olduğuna inanan tüm girişimler ve girişimciler için kurulmuş bir ekosistem. Bugüne dek 722 girişime ve 1613 girişimciye destek olan İTÜ Çekirdek finansal teknolojilerden sağlık teknolojilerine, arttırılmış gerçeklik uygulamalarından donanım projelerine kadar birçok farklı alanda projeye destek olmaya çalışıyor. Türkiye girişimcilik ekosistemi içerisinde böylesine önemli bir yere sahip İTÜ Çekirdek bünyesine 2017 Mart ayında kabul edilen Hangiokuldaokumaliyim.com 8 haftalık eğitim sürecinin ardından İTÜ Çekirdek’in de desteğini alarak sahaya açıldı ve pek çok özel eğitim kurumu ile anlaşma imzaladı. Kullanıcılarına yeni deneyimler sunmak için her geçen gün teknolojisini geliştiren https://hangiokuldaokumaliyim.com karlılıkla büyümeye hazır olarak hem kullanıcısına hem de eğitim kurumlarına daha fazla fayda sağlayan bir şirket haline gelmeyi ve pazarını domine etmeyi hedefliyor” dedi.

23 Kasım 2017’de gerçekleşecek olan BigBang finali için heyecanlı olan Hangiokuldaokumaliyim.com ekibinin çalışmalarına devam ettiği bildirildi.