Öğretmenler 'den duyarlı davranış

Silivri Hasan Özvarnalı İlk Öğretim Okulu öğretmenleri Ayşe Kaya ve Mümtaz Canlıca'nın Lösev haftası sebebiyle başlattıkları 'Minik ellerden minik ellere' sloganlı kampanya büyük ilgi gördü.

Öğretmenler 'den duyarlı davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm ilköğretim ve anasınıfı öğretmenleri ile idarecilerinin de destek verdiği “Minik ellerden minik ellere” sloganıyla başlatılan kampanya öğrenci ve velilerden yoğun ilgi gördü.

Okul öğretmenleri bir hafta boyunca uygun oldukları saatlerde çocuklara” Lösev” ile ilgili aydınlatıcı bilgiler vererek bunları destekleyen bilgi içerikli filmler de izlettirdiklerini dile getirdiler.

Proje, kırtasiye araç ve gereçler kapsamı içinde gerçekleştirilirken oyuncak da dâhil edildi. Hijyen koşulları göz önünde bulundurularak hepsi kullanılmamış ambalajlı ürün olarak karşılandı.

Okul öğretmenleri, duyarlı veli ve öğrenim gören çocukların olmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek ilginin beklediklerinden çok daha fazla olduğunu gururla dile getirdi. Öğretmenler sevinçle kolileri Lösev’in merkezine gönderdiler. Projede yanlarında olanlar ve destek veren herkese teşekkür ettiler.