Okul Güvenliği Toplantısı yapıldı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı "Okul Güvenliği Toplantısı" Nurullah Baldöktü İlkokulu Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi.

Okul Güvenliği Toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı "Okul Güvenliği Toplantısı" Nurullah Baldöktü İlkokulu Konferans Salonu´nda İlçe Kaymakamı Ali Partal başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay kolluk kuvvetleri amirleri, mahalle muhtarları, okul/kurum müdürleri ve okul aile birliği başkanlarının katılımıyla yapıldı. 

Organizatörlüğünü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü üstlendiği toplantı, Şube Müdürü Alpay Yavuz´un "Okul Güvenliği ve Bağımlılıkla Mücadele" üst başlıklarıyla yaptığı sunum ile başladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Okul Timleri adına yapılan bilgilendirme sunumu sonrasında İlçe Kaymakamı Ali Parta; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutan Vekili eşliğinde katılımcıların talep, görüş ve önerilerini dinledi.

Katılımcılardan gelen çok sayıda talep ve görüşü titizlikle inceleyen İlçe Kaymakam Ali Partal, ilçemizin eğitim-öğretim ortamının en sağlıklı şekilde düzenlenmesi adına yoğun mesai harcadıklarını belirterek hayırlı ve huzurlu bir eğitim öğretim yılı dileklerini iletti.