Okullarımıza Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Silivri'deki okullarda eğitim gören öğrencilere 800 adet okul seti dağıttı.

Okullarımıza Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ayrıca yaz tatili döneminde okul öncesi İstanbul Büyükşehir Başkanlığı tarafından Silivri Merkez ve mahallelerde bulunan okullara, Dış cephe boyama, dış cephe mantolama, zemin tadilatları, elektrik tadilatları, boya, wc yenileme ve tadilat hizmetleri verildi.  AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada İBB eliyle Silivri’de ki okullara yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

BİZİM EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu İBB ve AK Parti Silivri teşkilatının okullara verdiği hizmet desteği ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘AK Parti olarak bizim en önemli önceliğimiz geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitim gördüğü okullarımız’ diyerek şu ifadelere yer verdi. “2018-2019 Eğitim Öğretim dönemine girmemizle birlikte Silivri’mizde eğitim veren birçok okulumuzda okulun ilk günü 800 civarında eğitim setini teşkilat mensuplarımız ile birlikte öğrencilerimize dağıttık. Bunun yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın katkıları ile Silivri Merkezde ve mahallelerimizdeki birçok okulumuzda tespit edilen, dış cephe boyama, dış cephe mantolama, zemin tadilatları, elektrik tadilatları, boya, wc yenileme gibi talepleri de çocuklarımızın daha güzel şartlarda eğitim alabilmesi için yerine getirdik. Okullarımıza ve öğrencilerimize hizmetlerimiz artarak devam edecek. Bu düşüncelerle bir kez daha yeni eğitim öğretim dönemine giren başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere bütün eğitim camiamıza yeni dönemim hayırlı başlangıçlar getirmesini temenni ediyor, başarılar diliyorum.”