Ortaokullar arası İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması' Ertuğrul Gazi Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ortaokullar arası İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ertuğrul Gazi Ortaokulu Konferans Salonu’nda bugün düzenlenen İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Karipçin ve Can Dağaşan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler takip etti.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan yarışmada öğrenciler, okullarını temsilen İstiklal Marşı´nı okudu.

Yarışmanın jüri üyeliğini Sevda ATIŞ (Silivri Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğrt.  ), Gülşah BAYRAM SÜLÜN (İbrahim Yirik Mes. ve Tek. Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğrt. ), Zümrüt KURT (Toki Cumhuriyet Anadolu LisesiTürk Dili ve Edebiyatı Öğrt. ), İsmail GÖÇER (Gümüşyaka Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğrt.) Başak İNANÇ (Hasan Sabriye Gümüş Andolu Lisesi Müzik Öğrt. ) yaptı. Öğrenciler, İstiklal Marşı’nı okurken milli ve manevi duyguları harekete geçirerek birlik ve bütünlüğümüzü en güzel şekilde vurguladı.

Yarışma sonucunda dereceye giren öğrenciler şu şekilde belirlendi:

1. Özel Bilimsel Çizgi Ortaokulu Sıla ÇATALBAŞ

2. Gazi İmam Hatip Ortaokulu Munise Zülal UZUN

3. Silivri Ortaokulu ve Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu Emir ÖZGÜR ve Deniz GÜNDÜZ

Öğrencilere ödülleri Şube Müdürü Can Dağaşan ile Okul Müdürleri Cevat Manavoğlu ve Akın Karabağ, Jüri Üyesi İsmail GÖÇER tarafından verildi.