Özel çocuklar,sinema keyfi yaşadılar

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi öğrencileri, Silivri Fenerbahçeliler Derneği'nin desteğiyle sinema keyfi yaşadılar.

Özel çocuklar,sinema keyfi yaşadılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi öğrencileri yaz etkinlikleri kapsamında düzenledikleri organizasyonla Silivri Fenerbahçeliler Derneği’nin lokalinde sinema keyfi yaşadılar. Rehabilitasyon merkezi yöneticisi Seda Şahin, Silivri Fenerbahçeliler derneği yöneticilerine teşekkür ederek “Silivri’deki sinema salonlarında çocuklarımız için uygun film olmadığını gördük, mevcut sinema salonların karanlık olması özel çocuklarımızı aşırı derece rahatsız ettiğinden dolayı burayı tercih ettik. Burası etkinliğimiz için burası çok uygundu. Dernek yöneticileri ile görüştüğümüzde seve seve salonlarını bizlere tahsis edeceklerini belirttiler. Bizlerde çocuklarımızla birlikte etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Her yaşa uygun filmler seçerek 10’arlı gruplar halinde etkinliğimiz gün boyu sürecek”dedi.
İzledikleri filmden keyif aldıkları gözlemlenen özel çocukların velileri de bu tür yaz etkinliklerinin Rehabilitasyon merkezi tarafından sık sık yapıldığını belirterek yöneticilere teşekkür ettiler.