Paylaşmaya Engel Yok

Silivri Abdullah Bilgin Güllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi(Okulu)nun Özel Öğrencileri, Okullarının açılışının ilk yılında Atölyelerinde üretime başladı.

Paylaşmaya Engel Yok
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yürekleri kocaman sevgiyle dolu öğrenciler kendileri gibi 2015-2016 eğitim-öğretim yılında açılan Ağrı İlindeki Ağrı Özel Eğitim Uygulama Merkezi(I.) Kademe deki öğrenci kardeşlerine hediyeler gönderdiler.
Özel öğrenciler Kardeş Okul olarak seçtikleri okuldaki öğrencilere isimlerinin yazılı olduğu kupa, spor malzemeleri ve ayakkabı giysi göndererek paylaşmaya engel olmadığını gösterdiler.
Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nur Banu Elitaş ve Matbaa Öğretmeni Elif Kuyumcu’ nun öncülüğünde hazırlanan hediyelerle ilgili Okul Müdürü Bünyamin Kurt, Paylaşmaya engel olmadığını, yüreklerdeki engeli kaldıranların sevgiyi paylaşmasıyla daha güzel ve mutlu bir dünya olacağını belirtti. Bu etkinlikle aynı zamanda Ülkemizin bir ucundan diğer ucuna el uzatan öğrencilerin, Ağrı da yaşayan arkadaşlarına isterlerse herşeyi başarabileceklerini gösterdiklerini ve onları teşvik ettiklerine dikkat çeken Kurt, “başta Öğrencilerim ve öğretmenlerime aynı zamanda bunun için vesile olup çaba gösteren Ağrı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Hilmi Suat Yılmaz ve Ağrı Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Sayın Yılmaz Adan’a da teşekkür ederim”dedi.

Paylaşmaya Engel Yok

Paylaşmaya Engel Yok

Paylaşmaya Engel Yok

Paylaşmaya Engel Yok

Paylaşmaya Engel Yok

Paylaşmaya Engel Yok