'Renkli Balonlar' bu yılda iddialı

4 yıl önce Dilek Akbay'ın kuruculuğunda eğitim öğretime başlayan Renkli Balonlar Anaokulu, 2017/2018 Eğitim Öğretim yılına yine damga vurmaya hazırlanıyor.

'Renkli Balonlar' bu yılda iddialı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3-6 yaş grubunu kapsayan ve tam zamanlı bir eğitim verilen Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı Renkli Balonlar Anaokulu her şey çocuklar için düşünülerek tasarlanmış ve programlanmış vaziyette. Köy ve mahallelerden özel olarak alınan organik ürünler, Sertifikalı özel aşçılar tarafından hazırlanarak 3 öğün yemek sunumu yapılıyor.

Geçen yıla kıyasla bu yıl daha da genişlediklerini ifade eden Renkli Balonlar Anaokulu kurucusu Dilek Akbay “Mevcut okulumuzun yanında bulunan boş araziyi de bünyemize dahil ettik. Çocuklarımıza daha geniş alanda öğrenme ve eğlenme imkânı sağladık” dedi

Akbay, “Ana branş dersimiz İngilizce. Çocuklarımıza 3 yaş itibariyle İngilizce temel eğitimleri veriliyor. Satranç dersimiz de mevcut. 5-6 yaş grubundaki öğrencilerimize de bu dersi veriyoruz. Pratik zekâ ve planlama anlamında çocuklarımızı da geliştiriyoruz. Dans dersimizi de yine öğrencilerimize veriyoruz” dedi.

Dilek Akbay, açıklamasında bu yıl velilerin %90’ına yakınının referans aracılığıyla kendilerini tercih ettiğini belirterek, tutarlı kadrosu ile başarılı ve kaliteli bir eğitimin kendileri için vazgeçilmez olduğunun altını çizdi.

Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından, okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürütülen proje çerçevesinde, temizlik açısından 100 üzerinden 90 alan okullarına beyaz bayrak verilmektedir. Renkli Balonlar Anaokulu da yapılan denetlemelerde yeterli puanı alarak Silivri’de Beyaz Bayrak alan okullar arasına ismini yazdırdı.