Renkli Balonlar'da açılış zamanı

Geçtiğimiz Ekim ayında faaliyetine başlayan Renkli Balonlar Anaokulu'nun tanıtım kokteyli ve açılış kurdele kesimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Renkli Balonlar'da açılış zamanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yanı sıra ilçe protokol temsilcileri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Tanıtım ve açılış töreninde davetlileri kapıda karşılayan Okul kurucusu Dilek Akbay, misafirleriyle yakından ilgilendi. Okul’daki sınıf ve departmanları gezen davetlilere okul öğretmenleri eşlik etti. Açılışta kısa bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, aslında bugün anlamı ve önemine çok uygun düşmüş açılış günü, çocuklarımıza emanet edilen egemenliğin bu kadar önemsendiği çocukların çok önemsendiği ve bayram edilen tek ülke biziz. Geleceğe inanan bir milletin devamıyız. Dilek kardeşimizin bu emeği bu çabaya bir katkı yapacağına inanıyorum. Ben okulu gezdim gördüm, ellerine sağlık buraya çocuklarını emanet eden ailelerin gerçekten içi rahat olsun. Ben Dilek kardeşimizin emeklerinin boşa gitmemesini temenni ediyorum. İnşallah burayı daha da büyüterek devam eder. Ben açılışlarda hep söylüyorum Allah yerinizi dar etsin”dedi.

Renkli Balonlar Anaokulu kurucusu Dilek Akbay da “Açılış ve tanıtım kokteylimizi 23 Nisan’ın anlamına uygun olsun istedik, bizleri kırmayarak bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan, heyecanımızı ve mutluğumuzu paylaşan tüm dostlarımıza, velilerimize öğrencilerimize tek tek teşekkür ediyorum ”dedi.

Açılış sonrasında çeşitli okullardan gelen öğrenciler Halk oyunları gösterileri sergilediler.