Şampiyon öğrenciler ödüllendirildi

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Taekwando dalında Avrupa 3.sü Olan Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencisi Alperen Küpelioğlu, Karate İstanbul Şampiyonu Emir Cengiz' i ve İstanbul 2.si olan Silivri Piri Mehmet Paşa İlkokulu Halkoyunları Ekibini konuk etti.

Şampiyon öğrenciler ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Antalya’da düzenlenen Uluslararası Turkish Open Avrupa Şampiyonası Yıldızlar Kategorisi Tekvando dalında Avrupa 3.sü olan Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencisi Alperen Küpelioğlu ve Karate İstanbul Şampiyonu Emir Cengiz’ i konuk ederek ödüllendirdi, öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi. Ay, ayrıca okul müdürleri Bilal Eren ve Ahmet Öngel’i de destekleri için kutladı.

2016-2017 Eğitim-öğretim yılı Okul Sporları Şehit Ömer Halisdemir Sezonu Halkoyunları Minikler Kategorisinde İstanbul 2.si olan Silivri Piri Mehmet Paşa İlkokulu Halkoyunları Ekibi de Sayın Ahmet Ay tarafından konuk edilerek ödüllendirildi. Öğrencilere, öğretmenlere ve okul idaresine başarılarının devamını dileyen Ay, kendilerini bu alanlarda gösterdikleri gayret ve emek için kutladı.