Sarten Matbaa Teknolojisi Alanı açıyor

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Sarten'in katkılarıyla, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Matbaa Teknolojisi Alanı açılacak.

Sarten Matbaa Teknolojisi Alanı açıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SARTEN Ambalaj A.Ş., ilçemiz eğitim hizmetine katkılarını yıllardır arttırarak sürdürüyor. Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne atölye kazandırarak ve fabrikasında pratik yapmalarını sağlayarak öğrencilerin mesleki gelişimlerine büyük destekte bulunan firmanın katkılarıyla okulda yeni bir alan daha açılıyor. 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Matbaa Teknolojisi Alanı açılıyor. Sarten Ambalaj A.Ş.'nin yapımını üstlendiği ve ilçemizde büyük eksikliği hissedilen alanda, liseli öğrenciler bilgi ve deneyim kazanacak.

KOCABAŞ: EĞİTİME YAPILAN HER KATKI, GELECEĞİMİZE SAĞLAM TEMELLER ATAR
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş, “Milli Eğitim Politikalarımızın içinde olan, ancak maalesef gerekli ilgi ve önemi görememiş olan Meslek Liselerimizin; sanayi ile iç içe olabilmesi için Silivri'de önayak olduğumuz projenin destekçisi olan SARTEN firmamız çok işlevsel ve modern bir talaşlı imalat atölyesini 2014 yılında hazırlamış ve eğitime kazandırmıştı, birlikte de açılışını yapmıştık. Bu kez de Metal Matbaa Atölyesini bitirerek öğretime hazır hale getirmiştir. Eğitimimize yapılan her katkı, unutulmamalıdır ki geleceğimize sağlam temeller atar. Bu temele harç koyan üyemiz SARTEN'in haklı gururuna ortak olmak için 26.09.2018 Çarşamba günü, saat 15.00'te Silivri Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde herkesi bekliyoruz” sözleriyle açılışa davette bulundu.