Selimpaşa'dan Üst üste üçüncü büyük başarı

Silivri Yavuz Selim Ortaokulu 'Eğitimde İyi Örnekler Proje Ekibi' İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı Eğitimde İyi Örnekler Proje Paylaşım yarışmasında üst üste üçüncü kez ödüle layık görüldü.

Selimpaşa'dan Üst üste üçüncü büyük başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Binlerce proje içinden seçilen 100 proje arasına giren Kültürler Arası Çok Uluslu İnovatif Dergi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2015 Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımında sergilendi. Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak ve İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak’ın hazırlamış olduğu projenin “iyi örnek” seçilmesiyle Yavuz selim Ortaokulu ve proje ekibi 3. Kez bu ödüle layık görüldü.

Okul Müdürü D.Yücel Akçay’ın da desteklediği projeler kapsamında; bu yıl Türkiye ve Litvanya başta olmak üzere, Polonya, Malta ve Portekiz Çok Uluslu, Çok Kültürlü Bir Okul Dergisi hazırlığına başladılar. 2015 Eğitimde İyi Örnekler ödülü alarak Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak, İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak ve Okul Müdürü D.Yücel Akçay, Silivri’yi temsil etme hakkı kazandılar.2015 Eğitimde İyi Örnek ödülünü üçüncü İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız’dan aldılar.