Silivri Odak Ortaokulu ve Silivri Ortaokulu 1.oldu

Ortaokullar arası Bilgi ve Kültür yarışması Finaline kalan okullar dereceleriyle okullarına geri döndüler. Yarışmada, Özel Silivri Odak Ortaokulu ve Silivri Ortaokulu aynı puanı alarak yarışmanın şampiyonu oldu.

Silivri Odak Ortaokulu ve Silivri Ortaokulu 1.oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ortaokullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışmasının Finali Ertuğrul Gazi Ortaokulunun konferans salonunda yapıldı. Yarışma finaline İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Şen ve Osman Kesici, jüriler, okul müdürleri, okul müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Finalde yarışan okullarımız; Özel Silivri Odak Ortaokulu, Silivri Ortaokulu, Çağrıbey Ortaokulu,75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ve Değirmenköy Atatürk Ortaokulu oldu.

Öğretmen ve öğrencilerin heyecanla izlediği yarışmada, okullar başa baş gitti.

YARIŞMADA İKİ OKUL 1.OLDU

Final yarışmasında heyecan dolu anların ardından sıralama şu şekilde netleşti; Özel Silivri Odak Ortaokulu ve Silivri Ortaokulu aynı puanı alarak yarışmanın 1.si oldu.

Çağrıbey Ortaokulu yarışmanın 2.si,75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ve Değirmenköy Atatürk Ortaokulu aynı puanı alarak yarışmanın 3.sü oldu.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen yarışmaya katılan tüm öğrencileri ve onların değerli öğretmenlerini tebrik etti.

Yarışmaya katılım sağlayan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.