Silivri'nin özelleri 'Lezzete Engel Yok' dedi

15. Uluslararası Gastronomi Festivali –İstanbul Mutfak Günleri'nde Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 5 Şubat Cuma günü katıldıkları yarışmada 3 altın madalya ile başarı listesine isimlerini yazdırdılar.

Silivri'nin özelleri 'Lezzete Engel Yok' dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Öğrencilerin meslek edinmeleri ve hayata birer meslek sahibi olarak katılımlarının sağlanması amacıyla 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Silivri A.B.Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu 8 alanda 135 öğrenciyle bir bölge okulu olarak eğitim veriyor. Matbaa, Metal, Seramik, Tarım, Tekstil, Konaklama, Bilişim ve Yiyecek-İçecek Hizmetleri bölümleriyle sadece Silivri den öğrencilere değil Esenyurt-Beylikdüzü-Büyükçekmece-Çatalca’dan gelen öğrencilere de bir umut ve meslek edindirme merkezi olarak farkındalık oluşturuyor.

Bu eğitimler doğrultusunda geleceğini yönlendiren Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 5 Şubat Cuma günü 15. Uluslararası Gastronomi Festivali İstanbul Mutfak Günleri Engelli kategorisinde 3 altın madalya ile Silivri’ye döndü.