Tarım Lisesi'nde Yarıyıl Heyecanı

Başkan Işıklar, Özel TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek yarıyıl karne heyecanına ortak oldu.

Tarım Lisesi'nde Yarıyıl Heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi Özel TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen karne töreninde öğrenciler ile bir araya gelen Işıklar; “Tarım Lisemiz ülkemizde gurur duyduğumuz bir proje haline geldi. Her şeyin bir kuluçka dönemi, başlangıç dönemi, emekleme dönemi olur. Umuyorum ve diliyorum bundan sonraki gelişme süreci çok daha hızlanacak. Sizler bize çok büyük cesaret verdiniz. Birçok büyük şehrimiz, benzer liseyi ve tarım geliştirme alanlarını kurmak için bizimle görüşme halindeler. Bizler de bu bilgiyi, tecrübeyi aktarmaya çalışıyoruz. Büyük bir projenin geleceğe dönük yapılmış bir çalışmanın çok önemli bir parçası olduğunuzu bilmeniz için bunları sizinle paylaşıyorum. Çok güzel bir geleceğe hep birlikte hazırlanmış olacağız. Üretmeden, çalışmadan zenginleşmenin başka bir yöntemi yok. Burada yaptığımız çalışmanın adı “Kent Çevresi Tarımı” bunu Türkiye’de hatta dünyada ilk yapanlardan birisi Mustafa Kemal Atatürk. Başta Okul Müdürümüze ve onun çalışma ekibine teşekkür ediyorum. Sizleri hayata hazırlamak konusundaki heyecanlarını, çok büyük keyif alarak yaptıklarına iniyorum. Bu dönemi başarı ile tamamlayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. En büyük hayalim üniversiteye girdiğinizi görmek. O zaman sizlerle çok daha gururlanacağız” dedi. Gerçekleştirilen karne töreni İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.