TEOG'da büyük başarı: 9 Türkiye birincisi

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'na Ertuğrul Gazi Ortaokulu damgasını vurdu. Okulun 9 öğrencisi, Türkiye birincileri arasına isimlerini yazdırdı.

TEOG'da büyük başarı: 9 Türkiye birincisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı’nda Ertuğrul Gazi Ortaokulu büyük bir başarıya imza attı.

Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, İngilizce, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden toplamda 120 sorunun yer aldığı TEOG’da, Ertuğrul Gazi Ortaokulu’ndan 9 öğrenci 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek isimlerini Türkiye birincilerinin arasına yazdırdı.

Ertuğrul Gazi Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden Aysu Sezer, Zeynep Avcı, Nisanur Tiryaki, Sude Yaren Öztürk, Merve Sultan Altunok, Ferit Emre Yalçın, Yusuf Talha Turgut, Sena Genç, İrem Şengül TEOG’da 120 sorunun tamamına doğru cevap veren isimler oldu.

“Onlarla gurur duyuyorum”

Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Ahmet Öngel, sosyal medya hesabı üzerinden TEOG başarısını paylaşırken, 120 sorunun tamamına cevap veren öğrencilerini kutladı. Öğrencilerin yanı sıra öğretmenleri de unutmayan Öngel, “Öğretmenliğin sadece bir meslek olmaktan çok, azim, özveri, gayret ve fedakârlık gerektirdiğini bir kez daha kanıtlayarak sevgili öğrencilerimizin başarısı için özel çaba gösteren saygıdeğer öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve onlarla gurur duyuyorum...” açıklamasını yaptı.