TOKİ öğrencileri Bilgi Üniversitesi'ni gezdi

TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, Rehber Öğretmen Yakup Tümer eşliğinde Bilgi Üniversitesi'ne ziyarette bulundu.

TOKİ öğrencileri Bilgi Üniversitesi'ni gezdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Yakup Tümer öncülüğünde, son sınıf öğrencilerinin üniversitelere yaptıkları ziyaretler devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Rumeli Üniversitesi’ni ziyaret ederek bölümler ve üniversitenin imkanları hakkında bilgiler alan TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri, dün de Bilgi Üniversitesi’ni tanıma imkanı buldu.

Bu yıl üniversite sınavlarına girecek ve hayatlarını yönlendirecek tercihlerde bulunacak öğrencilerin üniversite seçiminde çift ana dal, yan dal, öğrenci değişimi konularında bilgi sahibi olmaları adına Yağız Yürüker ve ekibi tarafından bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Öğrenciler ayrıca Bilgi Üniversitesi kampüsü içerisindeki Eski Elektrik Santrali Müzesi’ni de gezme imkanı bulurken, kampüsün çeşitli noktalarında konumlandırılmış sanatsal ve mimari eserleri de inceledi. Öğrenciler aynı zamanda seçmeyi düşündükleri bölümler hakkında bilgi sahibi olabilmek adına  ders işlenişlerini görme imkanı da buldu.