Trakya Üniversitesi'nden 'Bilimsel Söyleşi'si

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu ile Trakya Üniversitesi işbirliği ile 'Bilim Söyleşileri' programı 4 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Trakya Üniversitesi'nden 'Bilimsel Söyleşi'si
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirilecek ve Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim üyeleri Prof.Dr. Çiler Meriç, Prof. Dr. Belgin Elipek, Doç. Dr. Utku Güner ve Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kaya ‘nın katılımları ile gerçekleştirilecek program 4 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 10.30’da başlayıp gün boyu devam edeceği öğrenildi.

Trakya üniversitesi fen fakültesi biyoloji bölümü bölüm başkan yardımcısı ve Hidrobiyoloji anabilim dalı başkanı Prof.Dr.Belgin Elipek ‘’Küresel İklim Değişikliği ve Suyun Önemi’’, Botanik anabilim dalı başkanı Prof.Dr.Çiler Kartal ‘’Bitkilerin Renkli Dünyası’’, hidrobiyoloji anabilim dalından Doç.Dr.Utku Güner ‘‘’Bilim Nedir?’’, genel biyoloji anabilim dalından Doç.Dr.Burhan ŞEN  ‘’Uzay ve Biz:Uluslararası Uzay İstasyonu’’ve zooloji anabilim dalından Yrd.Doç.Dr.Mustafa KAYA ‘’Trakya’nın Önemli Kuş Alanları,Gala Gölü Milli Parkı,İğneada Longoz Milli Parkı’’adlı konularla söyleşi gerçekleştirecek.

Silivri ‘de tüm ortaokullar davetli olduğu etkinlikte ortaokul öğrencileri hem bilim insanları ile tanışacak hem de bilim ile ilgili alanında uzman kişilerden yeni bilgiler öğrenecekler.