Velilerden Eğitime Tam Destek

Selimpaşa Ahmet Ziylan İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetimi, Velileri ve Okul İdareci ve öğretmenleri kahvaltıda bir araya geldi.

Velilerden Eğitime Tam Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yoğun ilginin olduğu birlik ve dayanışma buluşmasında; Okul Müdürü Seyithan Demirci; Eğitimin üç sacayağı olduğunu bunun, Öğrenci, öğretmen ve velilerden oluştuğunu vurgulayarak okula sahip çıkmanın öğrencilere ve dolayısıyla geleceğimize sahip çıkmak olduğunu belirtti.

Hedeflerinin akademik başarıyla birlikte, topluma yararlı bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Demirci, bu bağlamda velilerin her anlamda desteği ve işbirliğinin önemini dile getirdi.Konuşmasını bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür ederek bitiren Okul Müdürü, birlik ve beraberliği ve kaynaşmayı düzenleyen bu etkinliklerin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Ahmet Ziylan İlkokulu Öğretmeni Işıl Savaş ise, Kadının anne olması ve neslin yetiştirilmesindeki önemini dile getirip, yaklaşan “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü” de kutladı. Program sürpriz müzik ve eğlence ziyafeti ile sona erdi.