Yaran, Müzik Kutusu ile İstanbul'a açıldı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Sergisi Üsküdar'da açıldı. Çağrıbey Ortaokulu Müzik Öğretmeni Volkan Yaran ve öğrencileri de sergide yer aldı.

Yaran, Müzik Kutusu ile İstanbul'a açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çağrıbey Ortaokulu Müzik Öğretmeni Volkan Yaran tarafından tasarlanan Müzik Kutusu Projesi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Sergisi’ne katılmaya hak kazandı. Çağrıbey Ortaokulu adına Müzik Öğretmeni Volkan Yaran’a İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci tarafından teşekkür plaketi verildi.

Yelkenci, serginin açılışında yaptığı konuşmada proje hazırlayan öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek şunları söyledi:

"Eğitimde, sonuç değil süreç yaklaşımını benimsiyoruz. Dolayısıyla bilim sanat şenliği gibi eğitimde iyi örnekler gibi bu tarz çalışmalarla, öğrencilerimizin bir araştırma yapma, bir fikir geliştirme, ortaya bir problem koyma ve ona çözümünü bulma, üst düzey düşünme becerilerini, yaratıcılıklarını geliştirecekleri kuskusuz. Bu çalışmayı çok önemsiyoruz. Bu çalışmalarda öğrencilerinden ekipler kurup onları yönlendirerek projeler hazırlayan öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize saygılarımı sunuyorum"