Yıl sonu ve Babalar Günü heyecanını birlikte yaşadılar

Renkli Balonlar Anaokulu öğrenci, öğretmen ve velileri, yıl sonu ve Babalar Günü heyecanını birlikte yaşadı.

Yıl sonu ve Babalar Günü heyecanını birlikte yaşadılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Renkli Balonlar Anaokulu geçtiğimiz günlerde yaptıkları etkinlikler ile hem yıl içerisindeki başarılı faaliyetleri hem de Babalar Günü adına kutlama etkinlikleri gerçekleştirdi.

Bu yıl 3.sü düzenlenen, Renkli Balonlar Anaokulu bünyesinde eğitimlerini tamamlayan öğrencilerin kep ve cüppeleri ile mezuniyet belgelerini aldıkları programda, öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları renkli etkinliklerle de eğlenceli dakikalar geçirdiler.

İşin sırrı çok çalışmak ve iyi bir ekip

Renkli Balonlar Anaokulu Müdürü Gizem Alibaş, velilere hitaben yaptığı konuşmasında yıl içerisinde kendilerine emanet ettikleri çocuklarını kendi çocuklarından ayırmadıklarını ve onları koruyup kollayarak sahip çıktıklarını söylerken, çocukların milli değerlere bağlı birer birey olma yolunda ilk adımı atmalarına yardımcı olduklarının da altını çizdi. Alibaş ayrıca bir başarı varsa bunun çok çalışmak ve iyi bir ekip ile olduğunu söyleyerek Renkli Balonlar Eğitimcilerine teşekkür etti.

Babalara sertifika verildi

Renkli Balonlar Anaokulu Kurucusu Dilek Akbay da yaptığı konuşmada özellikle Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çocuklar yetiştirmeyi hedef olarak seçtiklerini belirtirken, geçtiğimiz yılı veliler ile birlikte daha başarılı bir şekilde atlattıklarını da sözlerine ekledi.

Kurucu Dilek Akbay tarafından, Babalar Günü münasebetiyle tüm öğrencilerin babalarına “Yılın En İyi Babası” sertifikası takdim edildi.