10 Milyon Dolarlık Yatırım

Seluz Kimya'nın Selimpaşa'daki yeni tesisleri Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun da katıldığı bir törenle açıldı.

10 Milyon Dolarlık Yatırım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Parfüm ve kişisel bakım ürünleri sektörünün önde gelen firmalarından Seluz Kimya’nın yeni tesisleri görkemli bir törenle açıldı. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ünlü sanatçı Kenan Işık’ın da aralarında bulunduğu 500’ü aşkın davetli katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Üçüncü Bölge Milletvekili adayı Abdülkadir Aksu, yeni tesislerin hem Silivri hem de Türk ekonomisi için önemli olduğunu söyledi. Seluz Kimya’nın Murat-Sevinç Öztürk çiftinin gayretleriyle 10 yılda sektörünün en önemli firmalarından biri haline geldiğini belirten Aksu, Türk ekonomisinin büyümesindeki en önemli faktörün güven ve istikrar olduğunu vurguladı.Seluz Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Öztürk de yeni üretim tesisiyle yerli ve yabancı üretici firmalara, pazarlarında daha iyi rekabet edebilmeleri için dünya standartlarında daha düşük maliyetle ürün tedariği sağlamak amacında olduklarını söyledi. Sektörde Türkiye’nin en büyük üç firmasından biri olduklarını belirten Öztürk “Yeni tesislerimizin açılmasıyla yıllık 20 milyon dolarlık ihracat hedefini iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. 21. yüzyılda dünyaya açılan, konusunda marka olmayı kendine hedef seçen bir Türk şirketi olarak amacımız dünyamızın ve ülkemizin sürdürülebilir gelişmesine ve yaşam kalitesine katkıda bulunmaktır” diye konuştu.
KALİTE VE ÇEVRE YÖNETİMİ
Seluz Kimya’nın 5000 metrekarelik yeni tesisleri modern sistemlerle donatıldı. ISO 9001 belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim sertifikasına sahip tesislerde bay-bayan parfümleri, deterjan, kişisel bakım ve ev temizlik ürünlerinin yanı sıra bebekler için ürünler de üretilecek.