160 Trilyonluk Silivri bütçesi onaylandı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekim ayı Belediye meclisinin 3. Oturumda Silivri Belediyesinin 2015 yılı gelir bütçesi 160 trilyon olarak belirlenirken, gider bütçesi ise 156 trilyon olarak belirlendi.

160 Trilyonluk Silivri bütçesi onaylandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekim ayı Belediye meclisinin 3. Oturumda Silivri Belediyesinin 2015 yılı gelir bütçesi 160 trilyon olarak belirlenirken, gider bütçesi ise 156 trilyon olarak belirlendi.

Gerçekleştirilen 3.Oturumda Belediyenin 2015 mali yılı performans programı ile ilgili plan ve bütçe komisyon raporu görüşüldü.  Başkan Işıklar 2015 yılının mali bütçesiyle ilgili gelir gider tablosu hakkında kalem, kalem meclise bilgi verdi.

Tek gündem maddesiyle gerçekleştirilen meclis toplantısında iktidar ve muhalefet gruplar adına söz aldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar 2015 yılı mali bütçe ile ilgili meclise bilgi verirken, AK Parti Grubu adına söz alan Meclis Üyesi Rıfat Kutlu ise yaratılacak kaynaklar arasında 20 trilyonluk arazi satışına dikkat çekti. Silivri Belediyesinin 2015 yılı gelir bütçesi 160 trilyon olarak belirlenirken, gider bütçesi ise 156 trilyon olarak belirlendi. Guruplar adına yapılan konuşmaların ardından gündem maddesi oy birliği ile karara bağlandı.