6.4 Milyon kişi bedava konuşacak

Türk Telekom Ev Avantaj Tarifesi üyeleri yıl sonuna kadar hem evi hem de cebi ev telefonundan bedava arayabilecek.

6.4 Milyon kişi bedava konuşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Aralık 2011 tarihine kadar uzatılan kampanya ile bedava dakikalar sadece şehir içi ve şehirler arası aramalarda değil, cep telefonu ve yurt dışı ev ve iş aramalarında da kullanılabiliyor.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri kurumu Türk Telekom, 2010 yılında sunduğu ve şimdiden 6.4 milyon kullanıcıya ulaşmış Ev Avantaj Tarifesi kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı. Kampanya, bedava dakikaların yalnız şehir içi ve şehir dışı aramalarda değil, cep telefonları ve yurt dışı ev ve iş telefonlarında da kullanılmasını sağlıyor. Yurt dışı aramalar Almanya, Rusya, A.B.D, İngiltere gibi yurt dışı arama trafiğinin en yoğun olduğu 36 ülkeyi kapsıyor.

İhtiyaca göre paket

Türk Telekom Ev Avantaj Tarifeleri, kullanıcının ihtiyaçlarına göre belirlenmiş 100, 200, 300, 600 ve Özgür paketlerinden oluşuyor. Kullanım dakikalarına göre isimlendirilmiş paketler aynı zamanda bedava dakikalar da içeriyor. Paketlerin bedava konuşma süreleri, kampanya kapsamında günün her saatinde kullanılabiliyor.

Tüm tarifelerde normal konuşma dakikaları ve bedava ek sürelerin yanı sıra, akşam 7’den sabah 7’ye şehir içi ve şehirler arası ücretsiz konuşma imkanı da sunuluyor. 31 Aralık 2011 tarihine kadar uzatılan Ev Avantaj Tarifesi’ne sahip olmak ve avantajlar hakkında bilgi almak için 444 1 444 numaralı Türk Telekom Çağrı Merkezi’ni arayabilir, www.turktelekom.com.tr adresine tıklayabilir veya New Center Alışveriş Merkezinde bulunan Silivri Telekom'a başvurabilirsiniz.