Adres Patent Silivri Belediyesi'nde Patenti Konuştu

Adres Patent, Silivri Belediyesi ve Silivri İşadamları Derneği tarafından düzenlenen seminerde yer aldı.

Adres Patent Silivri Belediyesi'nde Patenti Konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de istihdam ve girişimcilik konularına yer verilen seminerde Adres Patent 'inovasyon'u konuştu.

Silivri'deki Mega SilivriaToplantı Salonu'nda düzenlenen seminerde Adres Patent'İnovasyon + Patent = ÜSTÜNLÜK' konulu kapsamlı bir eğitim verdi. Yoğun ilgi gören eğitimi Adres Patent adına Patent Mühendisi Salim Şentürk ve Teşvik Danışmanı Ayhan Otçu gerçekleştirdi. Müh. Salim Şentürk patent olma süreci ve inovasyonun Türkiye açısından öneminin üzerinde dururken; Otçu girişimciler için hazırlanan devlet teşvikleri hakkında kapsamlı bir sunum düzenledi.

Adres Patent eğitiminin yoğun ilgiyle karşılandığı seminer kapsamında İşkur Müdürü Muammer Coşkun ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu da konuşma yaptı. Türkiye'deki istihdam sorunu üzerine bilgi veren Coşkun, sanayici ve işadamlarından bu konuda destek beklediğini belirtti.

Işıklar: "Fikirleri projelendirmek hayalleri gerçek kılar"

Seminer sonunda konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; "Türkiye'de inovasyon ve girişimcilik konusunda atılan adımlar istihdam sorununun üstesinden gelinmesinde temel kriterlerden biri haline gelecek. Bu açıdan sunumuyla seminerimize destek veren Adres Patent'e teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. Patent sayısını dünya standartlarına ulaştırmanın öneminin altını çizen Işıklar; "Hayal gücü bilgiden daha önemli ancak fikirlerin projelendirilmesi konusunda ülke olarak geride kalıyoruz. Patent kavramına daha çok önem vermeliyiz" diye konuştu.