Balık Lokantaları hızla yükseliyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yap-işlet-devret modeliyle hayata geçireceği, modern ve kent dokusuna uygun Silivri Belediyesi Balık Lokantaları’nın inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Balık Lokantaları hızla yükseliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri sahilinde eski Beyaz Saray Düğün Salonu’nun yerinde yapımı devam eden Silivri Belediyesi Balık Lokantaları, hızla yükseliyor. Geçtiğimiz Aralık ayında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, Balık Lokantaları işletmecileri Hüseyin Baydemir ve Selami Polat ile birlikte ilk harcı bırakarak gerçekleştirdikleri temel atma töreninin ardından çalışmalar devam ediyor. Betonarme çalışmalarının tamamlandığı lokantalarda, sıva çalışmalarında da sona gelindi.

Başkan Işıklar’ın yap-işlet-devret modeliyle hayata geçireceği projede, A ve B blok olmak üzere iki ayrı balık lokantası yer alacak. Gerçekleşen ihale sonucunda Bayraktaroğlu İnşaat  tarafından mimari projeye uygun olarak yapılıp, 10 yıl süreyle ihalede belirlenen kira karşılığında işletildikten sonra belediyeye devredilecek olan Silivri Belediyesi Balık Lokantaları, önümüzdeki yaz aylarında hizmet vermeye başlayacak.