Bir Özkan Kandemir Klasiği

Silivrililerin damak tadında ilk sıraya yerleştirdiği ve klasik hale gelen Homini Gırtlak, uzun süren ayrılığın ardından, yeni mekânında, seçkin dünya mutfaklarının farklı lezzetlerini de bünyesine katarak geri döndü.

Bir Özkan Kandemir Klasiği

Silivri sahilinde şık ve modern görünümü ile yeniden hizmete giren Homini Gırtlak’ın açılış kurdelesini Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’in kesti.

Kokoreç, midye tava, midye dolma ve Edirne ciğeri denince ilk akla gelen adreslerden biri olan Homini Gırtlak, seçkin dünya mutfaklarından menüsüne kattığı farklı lezzetlerle iddialı şekilde dönüş yaptı. Özellikle meşhur “Edirne Ciğeri”ni tatmak isteyenler içinde vazgeçilmeyecek mekanlar arasında yer alıyor. Müşterilerine en kalitelisini sunmak için hiçbir detayı atlamayan Homini Gırtlak, ciğerini de özellikle Edirne’den getiriyor. Bugüne kadar Silivrililere sunduğu farklı lezzetlere yenilerini ekleyerek geri dönen Homini Gırtlak’da mutfak usta bir isme emanet edilmiş durumda. Çeşitli yarışmalarda 4 defa madalya almaya hak kazanan Usta Şef Sedat Sade de, hünerlerini Silivrililer için ortaya koyuyor. Cumartesi günü hizmete giren Homini Gırtlak, seçkin Meksika, Hint, Fransız, İtalyan ve Japon mutfaklarından menüsüne dâhil ettiği lezzetlerle de, Silivri’nin dünyaya açılan penceresi durumunda