Bütçe Ve Stratejik Performans Oy Birliğiyle Geçti

Silivri Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın III. Birleşiminin I. Oturumu’nda Bütçe ve Stratejik Performans Programı ile ilgili görüşülen gündem maddeleri oy birliğiyle meclisten geçti.

Bütçe Ve Stratejik Performans Oy Birliğiyle Geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın III. Birleşiminin I. Oturumu, 21 Ekim 2011 Cuma Günü saat 14.30’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Görüşülen iki gündem maddesi de oybirliğiyle meclisten geçti. Meclis, Hakkâri’de şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından başladı.

 

-Gündemin ilk maddesi olan Belediyemiz 2012 Mali Yılı Stratejik performans programı ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu görüşünde şu ifadelere yer verildi; “Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün koordinasyonu ile hazırlanan Silivri Belediyesi 2011 Mali Yılı Performans Programı 5393 sayılı belediye kanununun 41. maddesi uyarınca komisyonumuz tarafından uygun bulunmuştur.” Gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

 

-2. Gündem maddesi olan Belediyemiz 2012 Mali yılı Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu görüşünde şu ifadelere yer verildi; “Komisyonumuz tarafından yapılan inceleme sonucunda 2012 mali yılında uygulanacak tarife ile 103 milyon 351 bin TL’lik gelir ve 101 milyon 751 bin TL’lik gider bütçesi ile 2012 yatırım programı komisyonumuzca oy birliğiyle uygun görülmüştür.” İkinci gündem maddesi de oy birliğiyle kabul edilerek meclisten geçti.