Çalışkan 'Esnafımıza kefiliz'

Silivri Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çalışkan, SHA aracılığıyla Silivrililere seslenerek 'Tüm sektördeki arkadaşlarımızla bir fiyat çalışması yapıyoruz. Yapılacak işlere bir fiyat standardı getireceğiz. Vatandaşlarımız geldiğinde neyi kaç paraya yaptıracaklar görebilecekler. Yaptıracağı işin fiyatını görebilecek. Bir yer 300 lira bir yerde 1000 lira olmayacak aynı iş, bir standarda oturtacağız.'dedi.

Çalışkan 'Esnafımıza kefiliz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çalışkan, SHA aracılığıyla Silivrililere seslenerek “Tüm sektördeki arkadaşlarımızla bir fiyat çalışması yapıyoruz. Yapılacak işlere bir fiyat standardı getireceğiz. Vatandaşlarımız geldiğinde neyi kaç paraya yaptıracaklar görebilecekler. Yaptıracağı işin fiyatını görebilecek. Bir yer 300 lira bir yerde 1000 lira olmayacak aynı iş, bir standarda oturtacağız.”dedi.

Silivri Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri Metin Kıyıcı ve Muzaffer Sarıbıyık bugün haber merkezimizi ziyaret ettiler. İlkeli ve dürüst habercilik yaptıklarından dolayı SHA yöneticisi Yusuf Eker’e teşekkür eden Çalışan, Silivri Sanayi sitesindeki çalışmalarından bahsetti.

Çalışkan SHA aracılığıyla Silivrilere seslenerek “Bu sanayi sitesi bizim, esnafımız bizim, geçmişte bazı hatalar yapılmış olabilir, bazı arkadaşlarımızın müşterileri üzülmüş olabilir. Biz artık bu işlere köprü olacağız. Sanayide yapılması gereken işleri tek tek düzenleyeceğiz. Silivri’de yaşayan vatandaşlarımız araçlarını gönül rahatlığıyla Silivri Sanayisine getirebilecek. Biz bu işe köprü olacağız. Yanlış yapılmasına müsaade etmeyeceğiz. Her gün bir yönetim kurulu üyemiz nöbetçi olacak eğer bir şikâyet olursa konuyla derhal ilgilenecek, eğer eksik yanlış varsa ivedi olarak düzeltme yoluna gideceğiz. Ben artık Silivri Sanayi sitesinde oturan bir esnaf görmek istemiyorum. Silivri’mizin nüfusu 150 bini geçmiş, her sokak araçtan geçilemiyor ama sanayideki arkadaşımız kapısının önünde oturuyor. Şimdi Silivri’den dışarıya iş kaçırma zamanı geçti. Geçmişe bir sünger çekerek şapkamızı önümüze koyup hatalarımız görüp ders alacağız ve önümüze bakacağız. Gönül rahatlığıyla araçlarını sanayiye getirebilecekler gerekirse müşterilerin evinden işyerinden araçlarını alınacak işlemi yapılıp geri teslim edilecek. Eğer bir hata ve yanlışlık olursa da bizler buna kefil olacağız. Marangozu, kaportacısı, egzozcusu, boyacısı, demircisi bizler buradayız. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile sanayiye gelebilirler. Ben üzülüyorum, buradan Çorlu sanayisine, Çatalca sanayisine iş gidiyorsa üzülüyorum. Burada kazanıyorsak burada harcayalım. Herkes ekmek yesin. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bazı fiyat çalışmaları da yapıyoruz. Biz üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz. Esnafımız işten başını kaşıyamasın hale gelmesini istiyoruz. Esnafımızla bir fiyat listesi oluşturuyoruz. Tüm sektördeki arkadaşlarımızla bir fiyat çalışması yapıyoruz. Yapılacak işlere bir fiyat standardı getireceğiz. Vatandaşlarımız geldiğinde neyi kaç paraya yaptıracaklar görebilecekler. Yaptıracağı işin fiyatını görebilecek. Bir yer 300 lira bir yerde 1000 lira olmayacak aynı iş, bir standarda oturtacağız.”dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yusuf Eker de Çalışkan aracılığıyla Tüm Sanayi esnafına hayırlı işler bol kazançlar diledi.