DenizBank'tan Taşıt Kredisi kullananlar ödemeye 2017'de başlıyor

Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler geliştiren DenizBank yenilikçi çalışmalarını sürdürüyor. Banka avantajlı yılsonu kampanyası kapsamında taşıt almak isteyen müşterilerine 3 ay taksit erteleme fırsatı sunarken, kredi ödemeleri 2017'de başlayabiliyor.

DenizBank'tan Taşıt Kredisi kullananlar ödemeye 2017'de başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, taşıt kredilerinde de müşterilerine önemli avantajlar sunmaya devam ediyor.
Banka, yılsonuna doğru hareketlenen taşıt sektöründe indirimleri ve kampanyaları dikkate alarak sıfır ya da ikinci el taşıt almak isteyen müşterilerine taşıt kredisi taksit ödemelerini 3 ay sonra başlatma fırsatı sunuyor. Böylece DenizBank’tan taşıt kredisi kullanan müşteriler ödemelerine 2017’de başlayabiliyor.
“Taşıt kredisinde 3 ay taksit erteleme ile ödemeleri 2017’de başlatıyoruz”
Konu ile ilgili açıklama yapan DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol, hizmet sundukları müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için sürekli daha yenilikçi düşünmeye odaklandıklarını ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler üzerinde çalıştıklarını kaydetti. Varol şöyle devam etti; “Faaliyet gösterdiği her alanda değer yaratmayı, müşterilerine avantajlar sunmayı amaçlayan Bankamız, taşıt almak isteyen müşterilerimizin de hayatını ‘Deniz’de güzel kılmak için çalışmalarını sürdürüyor. Uygun faiz oranları ve ister 0 km ister ikinci el araç için olsun, sunduğumuz 3 ay taksit öteleme fırsatı ile taşıt kredisi kullanmak isteyen müşterilerimize kolaylık sağlıyoruz. Yenilikçi çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de sürecek.”